دانشگاه آزاد اسلامی
واحد رشت
دانشکده علوم انسانی
گروه مدیریت بازرگانی
پایان نامه تحصیلی برای دریافت درجه کارشناسی ارشد
رشته : مدیریت بازرگانی گرایش: بازاریابی
عنوان :
ارزیابی تأثیر استفاده از نوع کانال توزیع بر تنظیم قیمت کالا
(مطالعه موردی: شرکت های تولید کننده مواد لبنی در استان گیلان)
استاد راهنما:
دکتر شهرام گیلانی نیا
استاد مشاور:
دکتر محمد طالقانی
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده. ز
فصل اول: کلیات تحقیق
1-1- مقدمه 2
1-2- بیان مسئله 3
1-3- اهمیت و ضرورت تحقیق . 5
1-4- اهداف پژوهش. 6
1-5- سوالات اصلی تحقیق . 6
1-6- فرضیه های تحقیق. 6
1-7- متغیرهای تحقیق و تعاریف آن ها 7
1-8- قلمرو پژوهش 7
فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق
2-1 بخش اول: کانال توزیع 9
2-1-1 مقدمه. 9
2-1-2- مفهوم فروش و بازاریابی. 10
2-1-3 : آمیخته بازاریابی. 11
2-1-3-1 : تعیین بازار هدف. 11
2-1-3-2 : محصول 11
2-1-3 -2-1 : کیفیت. 12
2-1-3 -2-2 : طرح محصول 12
2-1-3 -2 -3: ویژگی ها. 13
2-1-3 -2 -4: نام تجاری 13
2-1-3 -2 -5: بسته بندی. 13
2-1-3 -2 -6 : اندازه. 14
2-1-3 -2 -7 : خدمات 14
2-1-3 -2 -8: تضمین نامه:. 15
2-1-3 -3: ارتقاء :. 15
2-1-3 -3 –1 : ارتقاء فروش. 15
2-1-3 -3 -2 : تبلیغات 16
2-1-3 -3 – 3 : فروش شخصی. 18
2-1-3 -3 – 4 : روابط عمومی 18
2-1-3 -3 – 5 : بازاریابی مستقیم 18
2-1-3 -3 – 6 : عوامل مؤثر بر ترکیب ترفیع. 19
2-1-3 -3 – 7 : انتخاب یک روش ارتقایی 19
2-1-3 -4 : قیمت 19
2-1-4 : توزیع 20
2-1-5: کانال توزیع 21
2-1-4 -1 : وظیفه کانال توزیع 22
2-1-4-2 : تضاد کانال 23
2-1-4 -3 : کانالهای اصلی توزیع 23
2-1-4 -3 -1 : کانالهای توزیع در پخش کالاها 23
2-1-5 : واسطه های بازاریابی. 26
2-1-5 -1: چرا از واسطه ها استفاده می کنیم؟ 26
2-1-5 -2 : طبقه بندی واسطه ها. 28
2-1-5 -2-1 : خرده فروشی ها. 28
2-1-5 -2-1-1 : انواع خرده فروشی. 29
2-1-5-1-1 -2 : خرده فروشی غیر فروشگاهی 34
2-1-5 -2-1 -2 : آینده خرده فروشی. 36
2-1-5-2-2 : عمده فروشی 36
2-1-5-2-2-1 -1 : عمده فروشان تجاری. 38
2-1-5 -2-2- 1 -2 : دلالان و کارگزاران . 39
2-2-3 -2-2- 1 -3 : دفاتر و شعبات فروش تولید کنندگان 41
2-1-5 -2-2- 2 -2 : روند عمده فروشی 41
2-1-6 : سازمان کانال 41
2-1-6 -1 : سیستم های بازاریابی عمودی. 41
2-1-6 -2 : انواع سیستم های بازاریابی عمودی 41
2-1-6-2- 1 : سیستم بازاریابی عمودی و مشارکتی 42
2-1-6-2- 2 : سیستم بازاریابی عمودی قراردادی. 42
2-1-6-2-2- 1 : زنجیره های داوطلبانه به سرپرستی عمده فروش 42
2-1-6-2-2- 2 : تعاونی های خرده فروشی 42
2-1-6-2-2- 3 : سازمانهای امتیازی (نمایندگی ها). 42
2-1-6-2-3 : سیستم بازاریابی عمودی اداری. 43
2-1-6-2-3 : سیستم بازاریابی افقی. 43
2-1-7 : طرح کانال توزیع. 44
2-1-7-1 : بررسی نیازهای خدماتی مصرف کننده. 44
2-1-7-2: تعیین اهداف محدودیت های کانال 45
2-1-7-3: تجزیه و تحلیل وظایف کانال. 46
2-1-7-4: شناسایی گزینه های اصلی. 47
2-1-7-4-1 : انواع واسطه ها 47
2-1-7-4-2 : تعداد واسطه ها ( قدرت و پوشش توزیع) 47
2-1-7-4-3 : مسئولیت اعضای کانال ( واسطه ها) 49
2-1-7-5 : ارزیابی گزینه های اصلی کانال توزیع 49
2-1-7-5-1 : معیارهای اقتصادی. 49
2-1-7-5-2 : معیارهای نظارت و کنترل. 50
2-1-7-5-3 : معیارهای تطبیقی 51
2-1-7-6 : انتخاب کانال. 51
2-1-8 : مدیریت کانال توزیع. 51
2-1-8-1 : انتخاب اعضای کانال ( واسطه ها). 52
2-1-8-2 : نحوه ایجاد انگیزه در اعضای کانال توزیع. 53
2-1-8-3 : ارزیابی اعضای کانال. 54
2-1-9-1 : توزیع فیزیکی. 55
2-1-9-2 : ماهیت توزیع فیزیکی. 55
2-1-9-3 : هدف توزیع فیزیکی 56
2-1-9-3-1 : سفارش کالا 56
2-1-9-3-2- انبارداری 57
2-1-9-3-3 : سطح موجودی جنسی. 58
2-1-9-3-4: حمل و نقل کالا. 58
2-1-9-4- مسئولیت سازمانی توزیع فیزیکی کالا 59
2-1-9-5 : جریانات توزیع 60
2-1-9-6 : مشکلات و نارساییهای شبکه توزیع. 60
2-2 بخش دوم: قیمت 60
2-2-1- قیمت و ابعاد آمیخته بازاریابی قیمت. 60
2-2-2- تعریف قیمتگذاری 61
2-2-3- اهداف قیمت گذاری 63
2-2-4- عوامل موثر بر قیمتگذاری 64
2-3 بخش سوم: پیشینه تحقیق. 65
2-3-1 تحقیقات داخلی و خارجی . 65
فصل سوم: روش اجرای تحقیق