پس از انجام مراحل یک تحقیق علمی، اگر تحقیق در یک روند سیستماتیک و پژوهشگرانه صورت گرفته باشد، محقق محققاً می تواند نظراتی را هم در مورد یافته ها و نتایج تحقیق و هم راه کارها و پیشنهاد هایی را به منظور بهبود و بسط پژوهش های آتی بیان کند. بدین سبب در ادامه پیشنهاد هایی مطابق با نتایج تحقیق و همچنین برای پژوهش های آتی ارائه می شود.
۱-۴-۵ پیشنهاد هایی مبتنی بر یافته های فرضیات پژوهش
با توجه به نتایج ارائه شده در فصل چهارم مبتنی بر یافته های هر فرضیه، پیشنهاداتی به شرح زیر ارائه می شود.
-
-
- با توجه به نتیجه فرضیه اول و با توجه به اهمیت کیفیت گزارشگری مالی و کارایی سرمابه گذاری ؛به سرمایه گذاران،سهامداران و مدیران پیشنهاد می شود،که با مفهوم کارایی سرمایه گذاری و کیفیت گزارشگری مالی بیشتر آشنا شده ودر تصمیم گیریها به آن توجه داشته باشند.
- با توجه به نتیجه فرضیه دوم؛ پیشنهاد می شود،که در بررسی کارایی سرمایه گذاری شرکت ها به عامل اندازه شرکت به عنوان متغیری تاثیر گذار بر کارایی سرمایه گذاری توجه بیشتری داسته باشند و آن را در تصمیمات منطقی خود لحاظ کنند.
- با توجه به نتیجه فرضیه چهارم ؛ پیشنهاد می شود،که در بررسی کارایی سرمایه گذاری شرکت ها به عامل فرصت های رشد که نماینده ای برای تشخیص چرخه عمر واحد اقتصادی نیز می باشد ، به عنوان متغیری تاثیر گذار بر کارایی سرمایه گذاری توجه بیشتری داشته باشند و آن را در تصمیمات منطقی خود لحاظ کنند.
-
۲-۴-۵ پیشنهادهایی برای پژوهش های آتی
۱-به محققان و پژوهشگران پیشنهاد می شود که برای پژوهش های آتی دوره زمانی تحقیق را طولانی تر در نظر بگیرند.
۲-تحقیقی مشابه تحقیق حاضر و با بهره گرفتن از سایر متغیر های مالی و غیر مالی مرتبط با واحد تجاری و همچنین کارایی سرمایه گذاری از قبیل اهرم مالی، هزینه سرمایه، ریسک سیستماتیک و … انجام شود.
۳-بررسی عدم کارایی سرمایه گذاری به وسیله سرمایه گذاری بیشتر از حد و سرمایه گذاری کمتر از حد و تاثیر آن بر کیفیت گزارشگری مالی.
۴-بررسی تاثیر کیفیت گزارشگری مالی و هزینه نمایندگی و هزینه سرمایه.