گروه آموزشی مدیریت دولتی
پایان نامه تحصیلی جهت اخذ درجه کارشناسی ارشد
رشته: مدیریت دولتی گرایش: نیروی انسانی
عنوان:
تاثیر کارآفرینی بر عملکرد شرکتهای صنایع غذایی استان گیلان
(با تاکید بر نقش تعدیل گری مدیریت دانش)
استاد راهنما:
دکتر حمیدرضا رضایی کلیدبری
نیمسال تحصیلی
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
فهرست مطالب
عنوان صفحه
چکیده 1
فصل اول: کلیات تحقیق
1-1- مقدمه 3
1-2- بیان مساله 3
1-3- ضرورت و اهمیت تحقیق . 5
1-4- اهداف تحقیق 6
1-5- چارچوب نظری تحقیق . 6
1-6- فرضیه های تحقیق 8
1-7- تعریف مفهومی و عملیاتی متغیرهای اصلی تحقیق . 8
1-7-1- عملکرد 8
1-7-2- کارآفرینی سازمانی . 8
1-7-3- مدیریت دانش 9
1-8- قلمرو تحقیق . 9
فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق
بخش اول: کارآفرینی
2-1- کارآفرینی سازمانی 12
2-1-1- مقدمه 12
2-1-2- کارآفرینی 12
2-1-3- اهمیت و ضرورت توجه به ویژگی های کارآفرینان 15
2-1-4- انواع کارآفرینی 16
2-1-5- فرآیند کارآفرینی . 17
2-1-6- انواع مدل های کارآفرینی 18
2-1-6-1- مدل های محتوایی 18
2-1-6-2- مدل های فرایندی . 18
2-1-6-3- مهمترین مدلهای کارآفرینی سازمانی . 19
2-1-7- کارآفرینی در چارچوب یک فرآیند . 20
2-1-8- عوامل موثر بر کارآفرینی . 21
2-1-9- تمایل به کارآفرینی 24
2-1-10- مولفه های تمایل های کارآفرینانه . 25
2-1-11- تمایل کارآفرینانه از دیدگاه دیس و لومپکین 28
2-1-12- موانع حرکت کارآفرینی 29
2-1-13- ابعاد کارآفرینی سازمانی 32
بخش دوم: عملکرد
2-2- عملکرد . 35
2-2-1- مقدمه 35
2-2-2- عملکرد . 35
2-2-3- عملکرد و بهره وری . 35
2-2-4- ضرورت اندازه گیری وسنجش عملکرد . 38
2-2-5- شاخص های متوازن عملکرد 40
2-2-6- ابعاد مثلث عملکرد سازمانی 40
2-2-7- مدیریت عملکرد و آسایش سازمان . 42
2-2-8- محاسن اعمال مدیریت عملکرد . 42
2-2-9- مدیریت بهبود عملکرد 42
2-2-10- مراحل مهم و مهارت های راه اندازی عملکرد 43
2-2-11- اهمیت و نقش سنجش عملکرد در سازمان 43
2-2-12- اندازه گیری عملکرد . 44
2-2-13- ویژگی های معیارهای سنجش عملکرد 45
2-2-14- رویکردهای موجود در سنجش عملکرد . 46
2-2-15- رویکردهای تک بعدی سنجش عملکرد . 46
2-2-16- رویکردهای چند بعدی سنجش عملکرد 48
2-2-17- عوامل موثر بر عملکرد 49
2-2-18- عملکرد و شاخص های بهبود آن . 52
بخش سوم: مدیریت دانش
2-3- مدیریت دانش . 54
2-3-1- مقدمه 54
2-3-2- تعریف مدیریت دانش . 54
2-3-4- راهبردهای چهارگانه مدیریت دانش . 56
2-3-5- ارکان مدیریت دانش . 56
2-3-6- فرایندهای اصلی مدیریت دانش 57
2-3-7- مزایای مدیریت دانش . 58
2-3-8- عوامل موفقیت مدیریت دانش 60
2-3-9- موانع موفقیت مدیریت دانش در سازمان ها 61
2-3-10- مراحل بلوغ مدیریت دانش در سازمان . 62
2-3-11- سازمان دانش بنیان 62
2-3-11-1- مشخصه های سازمان دانش بنیان 62
2-3-12- سطوح دانش . 63
2-3-13- مشکلات مواجه با دانش . 63
بخش چهارم: پیشینه تحقیق
2- 4- پیشینه تحقیق 67
2- 4- 1- پیشینه مطالعاتی در خارج . 67
2- 4- 2- پیشینه مطالعاتی در ایران . 68
فصل سوم: روش اجرای تحقیق
3-1- مقدمه 72
3-2- فرآیند اجرای تحقیق . 73
3-3- روش تحقیق . 73
3-3-1- جامعه و نمونه آماری 74
3-4- روشها و ابزار جمعآوری داده ها . 75
3-4-1- پرسشنامه کارآفرینی سازمانی 75
3-4-2- پرسشنامه مدیریت دانش . 75
3-4-3- پرسشنامه عملکرد 75
3-5- روایی و پایایی ابزار اندازه گیری 76
3-5-1- روایی 76
3-5-2- پایایی 77
3-6- روش تجزیه و تحلیل داده ها . 78
فصل چهارم: تجزیه وتحلیل داده ها
4-1- مقدمه 80
4-2- توصیف متغیرهای تحقیق 81
4-3- آزمون کلومو گروف– اسمیرنوف (k-s) 85
4-4- بررسی وضعیت متغیرهای تحقیق . 86
4-5- آزمون فرضیات تحقیق 87
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات
5-1- مقدمه 91
5-2- نتایج آمار توصیفی 91
5-2-1- توصیف متغیر کارآفرینی . 91
5-2-2- توصیف متغیر عملکرد 91
5-2-3- توصیف متغیر کسب دانش 91
5-2-4- توصیف متغیر دانش بنیان 91