در فرایند هر تحقیق ،نتایج پژوهش ازاهمیت بسزایی برخوردار است. زیرا می تواند برای رفع مشکلات موجود یا بهبود وضیعت موجود و رسیدن به وضعیت مطلوب کمک شایانی را بنماید. این تحقیق در تلاش بوده است تا به بررسی رابطه بین ثبات سهامداران و عملکرد مالی شرکتها بپردازد تا با ارائه مدلی مناسب به کمک سرمایه گذاران ،مدیران مالی شرکتها ،شرکتهای سرمایه گذاری،تحلیلگران مالی و سایر ذینفعان آمده ،تا بتوانیم بازار سرمایه ای کارآمد و پر رونق داشته باشیم.با بررسی ادبیات تحقیق مفاهیم پایه استخراج گردیدو مبنای طراحی فرضیه ها قرار گرفت ،سپس آزمونهای آماری انجام شد و یافته های تحقیق به دست آمد.
در این فصل با بهره گیری ازیافته های پژوهش ، ارزیابی و تشریح نتایج آزمون فرضیه ها ، نتیجه گیری کلی پژوهش، پیشنهادهایی مبنی بریافته های تحقیق،پیشنهادهایی برای تحقیقات آتی ومحدودیتهای تحقیق ارائه می شود.
۲-۵ ارزیابی و تشریح نتایج آزمون فرضیه ها
با توجه به تجزیه و تحلیل ارائه شده در فصل چهارم که در خصوص هر فرضیه انجام گرفت، ابتدا به تفکیک نتایج هر فرضیه ارائه شده و سپس نتیجه حاصل از آزمون فرضیه های اصلی ارائه می شود
۱-۲-۵ نتایج فرضیه اصلی اول
فرضیه اصلی اول :بین ثبات سهامداران شرکت و بازده داراییها در بازار سرمایه ایران ارتباط وجود دارد.
با ازمون فرضیه بالا که بوسیله متغیرهای سه فرضیه فرعی انجام گرفته است ، وجود رابطه معنادار بین ثبات سهامداران و بازده داراییها تایید نمی گردد.
طبق نتایج حاصل از تحقیقات قبلی مانند الیاس الیاسیانی و جینگی جیا در سال ۲۰۰۹ منتشر شده در مجله بانکداری و امور مالی چاپ شده است وجود رابطه مثبت و معنادار بین ثبات سهامداران نهادی و بازده دارایی ها تایید شده است از طرف دیگر بوشی ۱۹۹۸-۲۰۰۱ مستند کرد که مالکیت شرکت توسط سرمایه گذاران حقوقی با چرخه پرتفوی بالا ارتباط مثبتی با هدف های کوتاه مدت مورد انتظار شرکت دارد و احتمالا مدیریت هزینه تحقیق و توسعه (R&D) را برای دستیابی به هدف های سود کوتاه مدت کاهش دهد.
بوژراج و سنگوپتا ۲۰۰۳ ،ارتباطی بین مکانیسم های حاکمیت شرکتی و و نرخ بالای اوراق و هزینهانتشار اوراق جدید پیدا کردند مکانیسم های حاکمیت شرکتی می توانند خطر کوتاهی را توسط حذف هزینه های نمایندگی و نظارت بر عملکرد مدیریت نشان دادند که شرکت های با سهم مالکیت حقوقی بازده زیاد و نرخ کم هزینه روی اوراق منتشرشده جدید دارند.
فرضیه فرعی اول : بین پافشاری(پایداری) سهامداران و بازده دارایی ها ارتباط وجود دارد.