دانشکده اقتصاد،مدیریت و علوم اداری
عنوان:
بررسی رابطه ی فرهنگ سازمانی بر اساس مدل دنیسون باعملکرد سازمان بر اساس کارت امتیازی متوازن (مورد مطالعه :شرکت لبنیاتی وارنا)
استاد راهنما:
جناب آقای دکتر داود فیض
مهر/1393
(در فایل دانلودی نام نویسنده موجود است)
تکه هایی از متن پایان نامه به عنوان نمونه :
(ممکن است هنگام انتقال از فایل اصلی به داخل سایت بعضی متون به هم بریزد یا بعضی نمادها و اشکال درج نشود ولی در فایل دانلودی همه چیز مرتب و کامل است)
چکیده:
هدف این پژوهش، بررسی رابطه بین فرهنگ سازمانی وعملکرد سازمان در شرکت لبنیاتی وارنا بود.پژوهش به شیوه ی توصیفی (همبستگی)انجام شد .جامعه آماری کلیه ی کارکنان شرکت لبنیاتی در سال 92 به تعداد 265 نفر بودند .حجم نمونه مطابق جدول مورگان 160 نفر برآورد گردید و به روش نمونه گیری تصادفی طبقه ای از سطوح مختلف سازمان انتخاب شدند.برای جمع آوری داده ها از پرسشنامه فرهنگ سازمانی دنیسون و پرسشنامه محقق ساخته ارزیابی عملکرد بر اساس کارت امتیازی متوازن استفاده شده است.داده های گرد آوری شده با بهره گرفتن از ضریب همبستگی پیرسون تجزیه و تحلیل شدند .نتایج نشان داد که بین فرهنگ سازمانی و و هر یک از مولفه های آن مشارکت،انطباق پذیری ،انسجام و ماموریت با عملکرد سازمان رابطه ی مستقیم وجود دارد.
واژه های کلیدی: فرهنگ سازمانی،ارزیابی عملکرد،کارت امتیازی متوازن
فهرست مطالب
فصل اول: کلیات تحقیق 1
1-1. مقدمه 2
1-2. بیان مسأله 3
1-3-اهداف تحقیق: 5
1-4-اهمیت و ضرورت موضوع: 5
1-5. سوالات اصلی و فرعی تحقیق 6
1-6. چارچوب نظری تحقیق: 8
1-7. فرضیات اصلی و فرعی تحقیق 8
1-8. متغیرهای تحقیق 10
1-8-1. متغیر مستقل 10
1-8-2. متغیر وابسته: 10
1-9. قلمرو تحقیق: 11
1-9-1. قلمرو موضوعی تحقیق: 11
1-9-2. قلمرو مکانی تحقیق: 11
1-9-3. قلمرو زمانی تحقیق: 11
1-10. روش تحقیق: 11
1-11. تحقیقات انجام شده: 12
1-12. تعاریف مفهومی و عملیاتی وازگان تحقیق: 13
1-13. ساختار پایان نامه: 16
فصل دوم: ادبیات تحقیق 18
2-1. مقدمه 19
2-2. ارزیابی عملکرد 19
2-3. تعریف عملکرد سازمانی 19
2-3. تاریخچه ارزیابی عملکرد 20
2-4. برخی مدلهای موجود در ارزیابی عملکرد: 21
2-5. اندازه گیری عملکرد بخش عمومی: 22
2-6. کارت امتیازی متوازن 23
2-6-1. تعریف مدل کارت امتیازی متوازن 24
2-6-2. روند شکل گیری و توسعه مفهوم کارت امتیازی متوازن 25
2-7. مدل و ساختار سنجش متوازن: 28
2-7-1. منظر مالی 30
2-7-2. منظر مشتری 30
2-7-3. منظر فرایندهای داخلی 32
2-7-4. منظر رشد و یادگیری 32
2-8. مزایا و معایب مدل کارت امتیازی متوازن 35
2-9. دلایل استفاده از کارت امتیازی متوازن 35
2-10. پیاده سازی کارت امتیازی متوازن: 38
2-10-1. مرحله اول: ساخت یک کارت امتیازى متوازن: 38
2-10-2. مرحله دوم: اجراى کارت امتیازى متوازن: 39
2-11. نقش کارت امتیازی متوازن در تحقق راهبردهای سازمان: 39
2-12. فرهنگ سازمانی 40
2-12-1. تعریف فرهنگ سازمانی 42
2-12-2.فرهنگ و عملکرد 44
2-12-3. مدل دنیسون 46
2-13. پژوهش های پیشین 51
2-13-1. پزوهش های انجام شده در داخل 51
فصل سوم: روش پژوهش 54
3-1. مقدمه 55
3-2. روش پژوهش 55
3-3. متغیر های پژوهش 55
3-4. ابزار گردآوری اطلاعات 55
3-5. جامعه آماری 57
3-6. نمونه آماری و روش نمونه گیری 57
3-7. روایی و پایایی پرسشنامه 57
3-7-1. روایی پرسشنامه 57
3-7-2. پایایی پرسشنامه 58
3-8. روش های تجزیه و تحلیل اطلاعات 59
3-9. جمع بندی 59
فصل چهارم: تجزیه و تحلیل اطلاعات 60
4-1) مقدمه 61
4-2) آمار توصیفی 61
4-2-1) جنسیت پاسخ دهندگان 61
4-2-2) سن پاسخ دهندگان 62
4-2-3) میزان تحصیلات پاسخدهندگان 63
4-2-4) میزان سابقه خدمت پاسخدهندگان 64
4-3) آمار استنباطی 65
4-3-1) وضعیت متغیر های پژوهش 66
4-3-2) تحلیل عاملی تأییدی 66
4-3-2-1) تحلیل عاملی تأییدی مرتبه اول متغیر فرهنگ سازمانی 67
4-3-2-2) تحلیل عاملی تأییدی مرتبه دوم متغیر فرهنگ سازمانی 70
4-3-2-3) تحلیل عاملی تأییدی مرتبه اول متغیر عملکرد سازمان 72
4-3-2-4) تحلیل عاملی تأییدی مرتبه دوم متغیر عملکرد سازمان 73
4-3-3) آزمون فرضیات پژوهش 75
4-4) جمع بندی 79
فصل پنجم: نتیجه گیری و پیشنهادات 80
5-1.مقدمه 81
5-2.خلاصه نتایج تحقیق 81